Een prachtige donker eiken houtlook.

Keramisch Parket | Donker Eiken

Het Keramisch Parket Donker Eiken oogt net als echt donker eikenhout.

Als wand of vloerbekleding in een natte ruimte, een stijlvolle houten vloer zonder benodigd onderhoud of als eye catcher in een ruimte. Het Keramisch Parket Donker Eiken biedt erg veel mogelijkheden.

De verschillende kleurtinten binnen deze houtlook tegelserie geven de tegels een natuurlijke uitstraling. Echt hout heeft vaak ook niet overal dezelfde kleur. De nerven die vakkundig in het oppervlak gemaakt zijn geven het een bijna houtachtige structuur.

De verschillende bruintinten geven het Keramisch Parket Donker Eiken een warme uitstraling die eenvoudig gecombineerd kan worden met natuurlijke elementen.

Het is natuurlijk geen hout, maar zonder het te voelen valt het verschil niet op. Daarnaast heeft u met een keramisch materiaal geen onderhoud en zult u ook geen vlekken krijgen in het hout. Keramisch Parket Donker Eiken heeft alle voordelen, en geen van de nadelen, van een donker eiken vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

In tegenstelling tot hout heeft u aan deze Houtlook geen onderhoud. Geen vlekken. Geen krassen. Geen verkleuring. Ideaal voor in de badkamer, keuken of leefruimten. Daarnaast is keramiek zeer geleidend en is vloerverwarming een uitstekende keuze in combinatie met dit materiaal.

Het verwerken dient met een flexibele lijm voor keramische tegels te gebeuren, maar het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de kundigheid van uw tegelzetter.

Wilt u zekerheid dat deze tegels op de juiste manier verwerkt worden en dat de vloer er als een spiegel in ligt? Neem dan contact met ons op of vraag snel een offerte aan via de onderstaande knop.

Formaten:

  • 26,5×180 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Keramisch Parket Donker Eiken

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Donker Eiken 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: