Het Keramisch Parket Donker Eiken oogt net als echt donker eikenhout.

Als wand of vloerbekleding in een natte ruimte, een stijlvolle houten vloer zonder benodigd onderhoud of als eye catcher in een ruimte. Het Keramisch Parket Donker Eiken biedt erg veel mogelijkheden.

De verschillende kleurtinten binnen deze houtlook tegelserie geven de tegels een natuurlijke uitstraling. Echt hout heeft vaak ook niet overal dezelfde kleur. De nerven die vakkundig in het oppervlak gemaakt zijn geven het een bijna houtachtige structuur.

De verschillende bruintinten geven het Keramisch Parket Donker Eiken een warme uitstraling die eenvoudig gecombineerd kan worden met natuurlijke elementen.

Het is natuurlijk geen hout, maar zonder het te voelen valt het verschil niet op. Daarnaast heeft u met een keramisch materiaal geen onderhoud en zult u ook geen vlekken krijgen in het hout. Keramisch Parket Donker Eiken heeft alle voordelen, en geen van de nadelen, van een donker eiken vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

In tegenstelling tot hout heeft u aan deze Houtlook geen onderhoud. Geen vlekken. Geen krassen. Geen verkleuring. Ideaal voor in de badkamer, keuken of leefruimten. Daarnaast is keramiek zeer geleidend en is vloerverwarming een uitstekende keuze in combinatie met dit materiaal.

Het verwerken dient met een flexibele lijm voor keramische tegels te gebeuren, maar het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de kundigheid van uw tegelzetter.

Wilt u zekerheid dat deze tegels op de juiste manier verwerkt worden en dat de vloer er als een spiegel in ligt? Neem dan contact met ons op of vraag snel een offerte aan via de onderstaande knop.

Formaten:
  • 26,5x180x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: