Hout, maar dan makkelijk.

Keramisch Parket | Multicolor

Het Keramisch Parket Multicolor is een zeer realistisch ogende houtlook tegel met een robuuste uitstraling.

Een combinatie van verschillende stoere, maar warme structuren, maakt de Kermisch Parket Multicolor de juiste keuze voor zij die een opvallende, maar stijlvolle houten vloer wensen zonder het bijbehorende onderhoud.

Door verschillende kleurtinten te combineren binnen dezelfde partijen zijn we er in geslaagd om de ruwe en stoere kant van hout na te bootsen. De stoere, natuurlijke en warme uitstraling van hout met de eenvoud van keramiek. En dat op planken van 180 cm lang.

Zoals de naam al aangeeft bevat de Keramisch Parket Multicolor meerdere kleurtinten om een zo natuurlijk ogende tegel te uitstraling te creëren. Om deze reden is het ook vrij gemakkelijk om deze vloer te combineren met andere kleuren en bent u niet langer gebonden aan een bepaalde stijl.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat keramiek vrijwel niets absorbeert en van zichzelf zeer hard is hoeft u niet bang te zijn voor vlekken, verkleuring of krassen. Daarnaast is keramiek een zeer goede geleider en is deze houtlook tegel zeer geschikt voor vloerverwarming.

U kunt eindelijk hout in uw natte ruimte verwerken, zonder dat hier extra onderhoud voor nodig

Bij de verwerking van het Keramisch Parket Multicolor is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de kleurtinten en dat deze op een natuurlijke wijze worden gemengd. Onze tegelzetters zullen goed naar het geheel kijken en meerdere dozen tegelijk openen om de beste kleurtinten bij elkaar te leggen.

Formaten:

  • 26,5×180 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Keramisch Parket Multicolor II

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Multicolor 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: