De warme kleurtinten van het Keramisch Parket Frans Eiken wekken iedere ruimte tot leven.

Eikenhout is een harde houtsoort die veelvuldig wordt toegepast in moderne en klassieke interieurs. Ook de grove structuur van het klassieke lichtkleurige eikenhout is iets wat lange tijd buiten bereik was van de houtlook tegels.

Met het Keramisch Parket Licht Eiken hebben we eindelijk de kleur en structuur die men al jaren probeert na te bootsen. Ondanks de hardheid van eiken is het nog altijd onderhevig aan onderhoud. Met deze houtlook is dat verleden tijd. Keramiek absorbeert vrijwel niets, is kleur en krasvast en is ongelofelijk hard.

De grove structuur van deze keramische tegel oogt net als echt eiken. De Keramisch Parket Licht Eiken heeft veel verschillende prints en wordt geleverd in een warme beige kleur.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Doordat u met deze houtlook geen onderhoud heeft, is deze tegel eenvoudig in verschillende ruimtes te verwerken. Zo kan het als vloer worden gebruikt, maar ook aan de wand en is het eindelijk mogelijk om hout in uw natte ruimte en douche te verwerken.

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden voor verwerking en is de verwerking afhankelijk van de ruimte waar het materiaal in verwerkt wordt. Indien u vragen heeft over bepaalde mogelijkheden of de zekerheid wenst dat uw tegelvloer door een expert wordt gelegd, kunt u altijd contact met ons opnemen.

We denken graag met u mee.

Formaten:
  • 26,5x180x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: