De licht eiken vloer die u zelfs in de badkamer kunt verwerken.

Keramisch Parket | Licht Eiken

De warme kleurtinten van het Keramisch Parket Licht Eiken wekken iedere ruimte tot leven.

Eikenhout is een harde houtsoort die veelvuldig wordt toegepast in moderne en klassieke interieurs. Ook de grove structuur van het klassieke lichtkleurige eikenhout is iets wat lange tijd buiten bereik was van de houtlook tegels.

Met het Keramisch Parket Licht Eiken hebben we eindelijk de kleur en structuur die men al jaren probeert na te bootsen. Ondanks de hardheid van eiken is het nog altijd onderhevig aan onderhoud. Met deze houtlook is dat verleden tijd. Keramiek absorbeert vrijwel niets, is kleur en krasvast en is ongelofelijk hard.

De grove structuur van deze keramische tegel oogt net als echt eiken. De Keramisch Parket Licht Eiken heeft veel verschillende prints en wordt geleverd in een warme beige kleur.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat u met deze houtlook geen onderhoud heeft, is deze tegel eenvoudig in verschillende ruimtes te verwerken. Zo kan het als vloer worden gebruikt, maar ook aan de wand en is het eindelijk mogelijk om hout in uw natte ruimte en douche te verwerken.

Uiteraard zijn er veel mogelijkheden voor verwerking en is de verwerking afhankelijk van de ruimte waar het materiaal in verwerkt wordt. Indien u vragen heeft over bepaalde mogelijkheden of de zekerheid wenst dat uw tegelvloer door een expert wordt gelegd, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Formaten:

  • 26,5×180 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Keramisch Parket Licht Eiken woonkamer

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Licht Eiken 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: