Deze prachtige kleine dalletjes brengen u gezelligheid en de Bourgondische leefstijl.

De Limeyrat Pavés Rustique is een vloer die bestaat uit smalle banen met kleine Bourgondische Franse Dallen. Door meerdere kleuren uit de groeve te mengen, en deze te verwerken in een vloer met kleine formaten, ontstaat er een landelijke boerse uitstraling die onevenaarbaar is.

Deze echte Franse kalksteentjes worden enkel gezaagd en getrommeld. Daardoor krijgt de Limeyrat Pavés Rustique een stoere landelijke en nonchalante uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Deze prachtige kleine dalletjes brengen u gezelligheid en de Bourgondische leefstijl. De Limeyrat Pavés Rustique is een vloer die bestaat uit smalle banen met kleine Bourgondische Franse Dallen. Door meerdere kleuren uit de groeve te mengen, en deze te verwerken in een vloer met kleine formaten, ont

Onderhoud en verwerking:

Deze kleine plavuisjes zijn op verschillende manieren te reinigen, beschermen en onderhouden. De juiste behandeling is afhankelijk van waar de Limeyrat Pavés Rustique verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar de Dalletjes komen te liggen en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Vervolgens kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw stoere landelijke sfeervloer.

Voor het verwerken van deze kleine Dallen is vakmanschap nodig. Om ervoor te zorgen dat er een gelijk en verdeeld kleurenpatroon ontstaat, raden we u dan ook aan om een tegelzetter te vinden die hier ervaring mee heeft.

Ook de juiste lijm en voegmaterialen zijn erg belangrijk bij het verwerken van dit materiaal. De Limeyrat Pavés Rustique dient verwerkt te worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Tip! Vraag ook direct een legofferte aan. Onze tegelzetters zijn gespecialiseerd in het verwerken van verouderde bouwmaterialen en weten precies waar ze op moeten letten.

Formaten:
  • Banen 12,15 en 20 cm breed. Wisselende lengten. Dikte ca. 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: