Doordat de aders van de Lotus Imperiale ook licht van kleur zijn heeft deze natuursteen een mooi rustig karakter.

De Lotus Imperiale Gezoet is een van onze meest vooraanstaande marmers. Een schitterende Turkse marmer met een beige/créme kleur. De toplaag van de Lotus Imperiale is perfect gezoet en laat daardoor tevens het opmerkelijke schouwspel van aders perfect aan de oppervlakte komen. De aders in de Lotus Imperiale zijn net als het oppervlak vrij licht van kleur, waardoor de tegel een rustige en sfeervolle uitstraling heeft. Een warme marmer die z’n strepen met recht heeft verdiend.

De Lotus Imperiale wordt geleverd met strakke zijdes, een gezoet oppervlak en zonder facet. Hierdoor kan deze marmer zeer strak verwerkt worden, wat de schoonheid van de vloer alleen maar ten goede komt. Deze Lotus Imperiale komt het best tot z’n recht wanneer deze wordt verwerkt met een minimale, zilvergrijze of zandbeige kleurige voeg. Tevens komt de Lotus Imperiale het beste uit de verf als deze in een moderne of klassieke inrichting wordt verwerkt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Lotus Imperiale kan op verschillende manieren gereinigd, beschermd en onderhouden worden. We raden onze klanten altijd aan om hun natuursteen te impregneren. Op deze manier is het marmer namelijk een stuk beter bestand tegen vocht, olie, vet en ander vuil.

Laat ons daarom weten waar u de Lotus Imperiale toe wilt gaan passen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat uw marmer de komende jaren in topconditie blijft.

De Lotus Imperiale kan het beste worden verwerkt in een witte, flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm.
  • 80 x 80 cm. Dikte 2 cm.
  • Banen vrije lengte. 40 cm breed. Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: