Een echte klassieker op het gebied van marmers.

Lotus Imperiale | Gezoet

Doordat de aders van de Lotus Imperiale ook licht van kleur zijn heeft deze natuursteen een mooi rustig karakter.

De Lotus Imperiale Gezoet is een van onze meest vooraanstaande marmers. Een schitterende Turkse marmer met een beige/créme kleur. De toplaag van de Lotus Imperiale is perfect gezoet en laat daardoor tevens het opmerkelijke schouwspel van aders perfect aan de oppervlakte komen. De aders in de Lotus Imperiale zijn net als het oppervlak vrij licht van kleur, waardoor de tegel een rustige en sfeervolle uitstraling heeft. Een warme marmer die z’n strepen met recht heeft verdiend.

De Lotus Imperiale wordt geleverd met strakke zijdes, een gezoet oppervlak en zonder facet. Hierdoor kan deze marmer zeer strak verwerkt worden, wat de schoonheid van de vloer alleen maar ten goede komt. Deze Lotus Imperiale komt het best tot z’n recht wanneer deze wordt verwerkt met een minimale, zilvergrijze of zandbeige kleurige voeg. Tevens komt de Lotus Imperiale het beste uit de verf als deze in een moderne of klassieke inrichting wordt verwerkt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Lotus Imperiale kan op verschillende manieren gereinigd, beschermd en onderhouden worden. We raden onze klanten altijd aan om hun natuursteen te impregneren. Op deze manier is het marmer namelijk een stuk beter bestand tegen vocht, olie, vet en ander vuil.

Laat ons daarom weten waar u de Lotus Imperiale toe wilt gaan passen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat uw marmer de komende jaren in topconditie blijft.

De Lotus Imperiale kan het beste worden verwerkt in een witte, flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2 cm
  • 80×80 cm. Dikte 2 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm breed. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Lotus-Imperiale-Gezoet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Lotus Imperiale | Gezoet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: