Een bourgondische dal, maar dan keramisch.

Lumière Bordeaux | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels

lumiere-bordeaux-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-2

De Lumière Bordeaux is een perfecte replica van een licht grijze Franse kalksteen met beige invloeden. Deze terrastegel heeft dan ook een zeer zomerse uitstraling. Het voordeel van deze Lumière Bordeaux is dat hij, in tegenstelling tot de echte Franse kalksteen, niet gevoelig is voor verkleuring of krasjes. Hierdoor creëert u de zomerse sfeer van een echt Frans terras in uw tuin, zonder bang te hoeven zijn voor onderhoud.

De Lumière Bordeaux is niet alleen onderhoudsvrij. Hij heeft namelijk meer voordelen. Zo is de Lumière Bordeaux voorzien van een fijne anti-slip laag. Dit zorgt ervoor dat u na een flinke regenbui veilig over uw terras kunt lopen zonder uit te glijden. Ideaal voor ons klimaat!

De Lumière Bordeaux wordt geleverd in verschillende formaten. Zo is er een klein formaat van 60x30x2 cm. Een medium formaat van 60x60x2 cm. En een prachtig groot formaat van 90x60x2 cm. Dit laatste formaat kan ik banen verwerkt worden. Hierdoor krijgt uw terras nog meer uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Lumière Bordeaux is een full-body keramiek. Dit wil zeggen dat de tegels door en door gebakken zijn. Een groot voordeel van deze productiewijze is dat de tegels geen vuil en vocht opnemen. Hierdoor kan vuil alleen oppervlakkig op de tegels blijven liggen. Deze tegels zijn dan ook gemakkelijk schoon te spuiten met een hogedrukreiniger. Speciale reinigers zijn niet nodig.

Wanneer u de Lumière Bordeaux terrastegels gaat verwerken zijn er meerdere opties mogelijk. Deze terrastegels zijn namelijk te verlijmen, in de specie te verwerken of gemakkelijk te plaatsen in gestabiliseerd zand/ terrasgranulaat. De juiste keuze hierin is afhankelijk van de situatie. Vraag ons gerust om advies.

Formaten:

  • 60 x 30 cm. Dikte 2 cm
  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm
  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping, Maatwerk, Looppaden

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

lumiere-bordeaux-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Lumière Bordeaux | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: