Een warme, moderne terrastegel met weinig onderhoud.

Luxor | Mocca Brown | Gestraald

Door het gewaterstraalde oppervlak en strakke zijdes met klein facet, is dit een bijzonder moderne tegel. Daarnaast is het oppervlak geïmpregneerd waardoor deze tegel weinig onderhoud nodig heeft.

De Luxor Mocca Brown is een prachtige zandsteen terrastegel met een bijzonder karakter. Deze fantastische tegel is één van de weinige terrastegels met een gewaterstraalde toplaag. De Luxor heeft hierdoor niet alleen een mooie moderne uitstraling. Hij is ook nog eens ontzettend praktisch in het onderhoud. De Luxor Mocca Brown wordt namelijk al voor levering geïmpregneerd, wat zorgt voor een onderhoudsvrij terras.

De Luxor Mocca Brown laat zich het beste combineren met strak ontworpen tuinen en moderne tuinmeubelen.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Luxor Mocca Brown is al geïmpregneerd wanneer hij geleverd wordt. Hierdoor hoeft u eigenlijk niets meer aan het onderhoud te doen. Wanneer u de tegels tussentijds toch een keer goed wilt reinigen, kunt u dit het beste doen met een voedende zeep.

De Luxor Mocca Brown wordt geleverd in een dikte van 2,5 cm. Hierdoor is deze tegel gemakkelijk in het gestabiliseerde zand te verwerken. Dit houdt in dat u wat trasscement toevoegt aan uw zand voor extra stabilisatie.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2,5 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Luxor Mocca Brown

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Luxor | Mocca Brown | Gestraald 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: