Een zandsteen met een unieke moderne afwerking.

Luxor | Silver Sterling

De Luxor Silver Sterling is een zeer exclusieve zandsteen terrastegel. Deze tegel heeft een mooie egale grijze kleur en is prachtig afgewerkt met een klein facet.

De Luxor Silver Sterling is een echte eye catcher! Deze strakke zandsteen tegel heeft dan ook een bijzondere afwerking. Het oppervlak van de Luxor Silver Sterling is namelijk gewaterstraald, dit wil zeggen dat de tegel een strakke, maar niet te gladde egale afwerking heeft. Deze terrastegel wordt overigens geïmpregneerd geleverd. Hierdoor is hij zeer onderhoudsvriendelijk.

De Luxor Silver Sterling is een tegel met een moderne uitstraling en laat zich dan ook goed combineren met strakke tuinmeubels en  / of RVS-elementen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat de Luxor Silver Sterling al geïmpregneerd geleverd wordt, vragen deze terrastegels weinig onderhoud. Als u de stenen toch eens goed wilt reinigen, dan kunt u dit het beste doen met een voedende Boenzeep. Deze zeep voedt de steen door de poriën te vullen en zorgt dus voor nog meer bescherming.

De Luxor wordt geleverd in een dikte van 2,5 cm. Daardoor kunnen deze tegels gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerkt worden. Dit houdt in dat u wat trasscement toevoegt aan uw zand voor extra stabilisatie.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2,5 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Luxor Silver Sterling

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Luxor | Silver Sterling 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: