Marmer vloer

Marmer vloer

Wanneer u een marmer vloer zoekt dan bent u bij van den Heuvel & Van Duuren aan het juiste adres. Of het nu gaat om een strakke en gezoete, of juist een getrommelde en doorleefde marmervloer, in ons assortiment vindt u ze allemaal. Om u een perfect beeld te geven op deze materialen hebben wij de meeste van deze vloeren keurig verwerkt in de vloer in onze showroom in Breda. Op ruim 500m² oppervlak krijgt u zo een mooi beeld van hoe de materialen er straks uitzien als ze in uw woonkamer liggen.

In onze showroom vindt u deskundige mensen die u kunnen helpen met het uitkiezen van de marmer vloer die het beste bij u past. Een vloer moet namelijk niet alleen mooi zijn. Ook in het gebruik moet de vloer op uw wensen aansluiten.

Welke marmer vloer past bij mij?

U kunt marmer vloeren opsplitsen in 2 soorten.

Klassiek / strak.

Wanneer we praten over een klassieke marmer, dan hebben we het over een mooie glanzende marmer met strak gezaagde kanten. Deze vloeren geven uw interieur een zeer luxe en stijlvolle uitstraling.

2. Landelijk / verouderd.

Wanneer we het hebben over een landelijke en verouderde marmer, dan hebben we het over marmertegels die bewust verouderd worden, zodat ze een doorleefde en authentieke uitstraling krijgen. Door gebruik te maken van verouderde materialen creëert u een gezellige en warme sfeer.

Een Marmer vloer leggen

Een marmer vloer kunt u het beste laten leggen door een ervaren specialist. Zeker bij marmer is het erg belangrijk dat de vloer mooi vlak ligt en dat de juiste lijm en voegmaterialen gebruikt worden. Van den Heuvel & Van Duuren adviseert daarom altijd gebruik te maken van de tegelzetters van het TegelzettersGilde. Deze mensen hebben jarenlange ervaring en weten alles van marmer en andere natuurstenen.

Uw marmer kan nog zo mooi zijn. Alles valt of staat bij de juiste lijm en voegmaterialen en vakkundig legwerk.

Ons advies: Kies voor vakmensen en maak altijd gebruik van de door Van den Heuvel & Van Duuren geadviseerde lijm en voegmaterialen.

Het onderhouden van een Marmer vloer

U kunt een marmer vloer gemakkelijk onderhouden met een voedende zeep. Wanneer de vloer nieuw is, kunt u er ook voor kiezen om de vloer direct te impregneren. Zo voorkomt u onnodige vlekjes en gebruikerssporen in de toekomst.

Welke producten u het beste kunt toepassen is afhankelijk van de door u gekozen marmer. Wij bij Van den Heuvel & Van Duuren geven u graag een persoonlijk advies. Zo kan uw vloer er jarenlang tegenaan en kunt u zorgeloos genieten.

Benieuwd naar ons assortiment marmer vloeren?

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN FRANSE KALKSTEEN
VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Dierick

Voor een nieuw kantoorpand koos de heer Dierick voor een mooie, warme en klassieke marmer: de Cordoba Rain Grey.

Fam. Troost

De Fam. Troost was op zoek naar schitterende tegels voor de badkamer en koos voor Efesus Marmer Zwart ‘Soft Finish’.

Fam. Brouwer

De Fam. Brouwer zocht een nieuwe vloer en koos na een bezoekje aan onze showroom voor de Antique Blue Light ‘Soft Finish’.