De Marrakesh Beige Velvet Finish is een prachtige Turkse kalksteen met een bijzondere afwerking.

Dit is een Turkse kalksteen/marmer die anders is afgewerkt dan de meeste marmers, waardoor je een unieke tegel krijgt met een geheel eigen karakter. De Marrakesh Beige wordt namelijk eerst gezandstraald, daarna wordt het geborsteld. Daardoor krijgt de tegel een prachtige robuuste uitstraling. Daarnaast wordt de Marrakesh geleverd met rechte kanten en zonder facet. Hierdoor krijgt de vloer een mooie strakke en moderne uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Marrakesh Beige Velvet Finish is op verschillende manieren te reinigen en impregneren. Hier zijn dan ook verschillende producten voor. De juiste keuze qua producten kunt u echter het beste maken op basis van de ruimte waar u de tegels gaat verwerken.

Laat ons daarom weten waar u de Marrakesh Beige Velvet Finish wilt gaan plaatsen en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Marrakesh Beige Velvet Finish dient te worden verwerkt in een zuur arme, flexibele, natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Marrakesh Beige is ook geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 60 cm. Dikte ca. 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: