Op zoek naar een terrastegel die gezelligheid uitstraalt? “Van den Heuvel & van Duuren” heeft de Modak voor u!

De Modak is een terrastegel voor mensen die van de zomer houden. Door de warme bonte kleurschakeringen van deze kwartsiet, is het net of de zon altijd schijnt. Het fraaie robuuste oppervlak van de Modak zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar is ook bijzonder fijn in het gebruik. Deze terrastegels zijn namelijk absoluut niet glad en kleine krasjes of vlekjes zijn op dit breukruwe oppervlak haast niet zichtbaar.

De Modak kwartsiet is niet alleen verkrijgbaar als terrastegel. Van den Heuvel & Van Duuren heeft nog meer tuinmaterialen die gemaakt worden van deze steensoort. Denk hierbij aan stapelblokken, opsluitbanden en / of stapstenen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Modak is gemakkelijk te onderhouden. Om uw terras in goede conditie te houden kunt u uw terras het beste 1 á 2 keer per jaar reinigen met een voedende Boenzeep. Hiermee voedt u de terrastegel en blijft hij jaar in, jaar uit in top conditie.

De Modak terrastegels zijn tussen de 2,5 cm en 3,5 cm dik. Hierdoor zijn deze tegels vorstbestendig en gemakkelijk te verwerken in het gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 60x40x2,5-3,5 cm.
  • 60x60x2,5-3,5 cm.
  • 80x80x2,5-3,5 cm.
  • Groot Romaans verband. Dikte 2,5-3,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: