De Neolith Basalt Black Satin is een tegel die een combinatie van rust en stijl uitstraalt.

Wanneer u op zoek bent naar een rustige vloer met een strakke afwerking is de Neolith Basalt Black Satin wellicht de juiste tegel voor u. De mat afgewerkte tegel is verkrijgbaar in grote formaten en heeft een zeer strakke afwerking, waardoor deze vloer met de juiste kleur voeg tot een harmonieus en stijlvol geheel wordt samengebracht.

Doordat Neolith meer weg heeft van porselein dan van standaard keramiek, zijn de tegels zeer hard en kunnen deze vervaardigd worden met een dikte van 0,6 cm. Daarnaast absorberen de tegels niets en heeft u dus nooit meer last van vlekken.

Neolith is multifunctioneel en wordt niet alleen als vloer of wandtegel gebruikt. Neolith kan eveneens tot werk/keuken blad verwerkt worden. In principe zijn de meeste vaste objecten in huis wel te bekleden met Neolith. Heeft u een project? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Neolith Basalt Black Satin heeft het voordeel dat het niets absorbeert en zeer krasbestendig is vanwege de hardheid. Om deze reden wordt Neolith ook veelvuldig toegepast in natte ruimten. Het is eenvoudig en gemakkelijk te reinigen en vraagt geen periodiek onderhoud.

Het verwerken van Neolith vereist wel de nodige ervaring. Zorg er daarom voor dat u een ervaren tegelzetter in de hand neemt die vaker met Neolith gewerkt heeft. Het verzagen van de grotere formaten vereist de juiste apparatuur en een zeer scherp oog.

Onze tegelzetters hebben veel ervaring met het verwerken van Neolith en kennen de do’s & don’ts van dit materiaal. Vraag ons om advies of vraag direct een offerte aan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Formaten:
  • 60x60x0,6 cm.
  • 60x120x0,6 cm.
  • 120x120x0,6 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: