Nuovo Belgio | Blue Rubbed (Niet meer leverbaar) Een prachtige Belgisch Hardsteen Look, in een lichte kleur.

Een prachtige Belgisch Hardsteen Look terrastegel met een lichte kleur.

De Nuovo Belgio blue rubbed is een prachtige hardsteen look terrastegel met de uitstraling van een geschuurde Belgisch hardsteen. De kleur van deze tegel is dan ook een stuk lichter dan bij een gezoete tegel. Het voordeel hiervan is o.a. dat de stenen minder warm worden in de zon. Deze keramische terrastegels hebben 20 verschillende prints, waardoor uw terras zeer sterk op een echt natuurstenen terras zal lijken.

Naast mooi, zijn deze tegels ook zeer fijn in het gebruik. De Nuovo Belgio blue rubbed heeft een hoog anti-slip waarde en is ongevoelig voor verkleuring, vlekken en / of krassen.

Dit product is niet meer leverbaar:

KLIK HIER VOOR ONS ALLERBESTE ALTERNATIEF

Onderhoud:

De Nuovo Belgio blue rubbed is dubbel hardgebakken. Dit wil zeggen dat de stenen geen vuil opnemen en dat ze ongevoelig zijn voor krassen. U kunt deze tegels dan ook gemakkelijk reinigen met een hogedruk reiniger. Speciale reinigingsmiddelen zijn niet nodig.

Verwerking:

De Nuovo Belgio blue rubbed is dubbel hardgebakken en 2 cm dik. Deze terrastegels kunnen dan gemakkelijk in het gestabiliseerde zand verwerkt worden.

Dit product is niet meer leverbaar:

KLIK HIER VOOR ONS ALLERBESTE ALTERNATIEF

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: