Een luxe uitstraling voor grote projecten met een beperkt budget.

Spotted Bluestone | Gezoet

Heeft u een groot project, maar een beperkt budget? Wilt u toch de luxe uitstraling van natuursteen? Dan is de Spotted Bluestone Gezoet zeker een goede optie!

De Spotted Bluestone Gezoet is een van de meest populaire hardsteen soorten die er is. De Spotted Bluestone, ook wel Chinees hardsteen genoemd, is een prachtige hardsteen soort die prijstechnisch gezien erg interessant is. De fossielen in het hardsteen zijn erg kenmerkend voor de gezoete versie. Dankzij de perfecte zoetlaag komen de fossielen in deze Spotted Bluestone Gezoet prachtig naar voren. De Chinese hardsteen wordt vaak als alternatief gebruikt voor het Belgische Hardsteen, waar over het algemeen toch een hoger prijskaartje aan hangt.

Het oppervlak van deze Spotted Bluestone is handmatig gezoet en de zijkanten zijn recht zonder facet, waardoor de Spotted Bluestone strak verwerkt kan worden met een minimale voeg. Een prachtige hardsteen die met bijna elke interieur-stijl gecombineerd kan worden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van het Chinese Hardsteen is het belangrijk dat we kijken waar de tegels verwerkt gaan worden. Indien dit in een natte ruimte is (bijv. badkamer, wc, douche), dient het namelijk anders behandeld te worden dan wanneer het in een droge huis/studeer kamer wordt verwerkt. Wanneer de Chinese hardsteen in aanraking komt met water dient het oppervlak goed beschermd te zijn. Dit kunt u doen door te impregneren. Impregneren is het aanbrengen van een beschermlaag in de toplaag van uw natuursteen dat het binnendringen van water, vocht, olie en vet voorkomt.

Chinees hardsteen dient dient verwerkt te worden in een flexibele zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: