Een zwaar belastbare vloer met een interessante prijs.

Spotted Bluestone | Riven

De Spotted Bluestone Riven is een zwaar-belastbare vloer met een interessante prijs.

Spotted Bluestone staat vrijwel overal bekend als Chinees hardsteen en is een mooie hardsteen waarin de fossielen vaak prachtig zichtbaar zijn. De Spotted Bluestone Riven is de wat stoerdere variant van de Chinese Hardsteen. De “Riven” afwerking houdt in dat de hardstenen tegels eerst worden gevlamd waarna ze perfect worden geborsteld. Daardoor ontstaat de robuuste en stoere uitstraling van de Riven zoals u die kent. Deze bijzondere oppervlakte bewerking is zeer onderhoudsvriendelijk. Het onderhoud wordt een stuk gemakkelijker door de afwerking. Tevens heeft deze vloer een hoge anti-slip waarde door de ruwe bewerking van het oppervlak.

De Riven tegels komen het mooiste uit de verf als deze worden verwerkt met een minimale voeg. Dit is mogelijk omdat de Spotted Bluestone Riven tegels worden geleverd zonder facet en met rechte kanten.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Door de oppervlakte bewerking is deze tegel een stuk minder gevoelig voor vlekken en krassen. Het oppervlak van de tegel heeft namelijk precies dezelfde kleur als de rest van de steen. Toch is het raadzaam deze steen te impregneren. Op deze manier bent u er zeker van dat vuil en vocht minder snel en diep in de steen trekken.

Het reinigen, beschermen en onderhouden kunt u op verschillende manieren uitvoeren. De keuze hierin kunt u het beste maken op basis van de locatie waar je het hardsteen gaat verwerken. Uiteraard geven wij u hier graag advies in.

De Spotted Bluestone Riven dient verwerkt te worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Spotted Bluestone Riven tegels zijn ook geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Spotted Bluestone Riven

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Spotted Bluestone | Riven 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: