Echte authentieke bruine terrazzo in de vorm van een tegel.

Terrazzo Stone | Bruin / Granito Tegels

Deze Terrazzo Stone Bruin is samengesteld met bruin, beige en lichte tinten. Hierdoor krijgt deze steen een warm en speels karakter.

De Terrazzo Stone Bruin is een prachtige bruine terrazzo tegel met een gezoet oppervlak waardoor de structuur van het terrazzo perfect naar voren komt. Wat is terrazzo nou eigenlijk precies? Terrazzo tegels zijn cement gebonden tegels die bestaan uit (eventueel gekleurd) cement en marmerbrokjes. Hier worden tegels van geperst die vervolgens moeten drogen. Daarna wordt de toplaag gezoet. Wanneer de tegel gezoet is komt de structuur van de terrazzo tegel perfect naar voren.

De Terrazzo Stone Bruin wordt geleverd met strak gezaagde kanten en een klein facet, wat het mogelijk maakt om deze tegels bijna naadloos aan elkaar te leggen, waardoor het lijkt alsof u het terrazzo heeft laten storten i.p.v. dat het losse tegels zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Terrazzo Stone Bruin is een eenvoudige klus. Met de juiste onderhoudsmiddelen en een kloppend onderhoudsadvies is het een fluitje van een cent.

Vraag ons om een passend onderhoudsadvies. Vertel ons waar de stenen verwerkt gaan worden en laat ons de juiste onderhoudsproducten voorschrijven. Zo weet u zeker dat u de komende jaren maximaal kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Voor het verwerken van Terrazzo Stone tegels kunt u het beste een flexibele, zuur arme natuursteenlijm gebruiken. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Daarnaast is het mogelijk om, bij een juiste verwerking, deze tegels ook buiten te verwerken.

Formaten:

  • 40x40cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Terrazzo-Stone-Bruin

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Terrazzo Stone | Bruin / Granito Tegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: