Deze Terrazzo Stone Bruin is samengesteld met bruin, beige en lichte tinten. Hierdoor krijgt deze steen een warm en speels karakter.

De Terrazzo Stone Bruin is een prachtige bruine terrazzo tegel met een gezoet oppervlak waardoor de structuur van het terrazzo perfect naar voren komt. Wat is terrazzo nou eigenlijk precies? Terrazzo tegels zijn cement gebonden tegels die bestaan uit (eventueel gekleurd) cement en marmerbrokjes. Hier worden tegels van geperst die vervolgens moeten drogen. Daarna wordt de toplaag gezoet. Wanneer de tegel gezoet is komt de structuur van de terrazzo tegel perfect naar voren.

De Terrazzo Stone Bruin wordt geleverd met strak gezaagde kanten en een klein facet, wat het mogelijk maakt om deze tegels bijna naadloos aan elkaar te leggen, waardoor het lijkt alsof u het terrazzo heeft laten storten i.p.v. dat het losse tegels zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Terrazzo Stone Bruin is een eenvoudige klus. Met de juiste onderhoudsmiddelen en een kloppend onderhoudsadvies is het een fluitje van een cent.

Vraag ons om een passend onderhoudsadvies. Vertel ons waar de stenen verwerkt gaan worden en laat ons de juiste onderhoudsproducten voorschrijven. Zo weet u zeker dat u de komende jaren maximaal kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Voor het verwerken van Terrazzo Stone tegels kunt u het beste een flexibele, zuur arme natuursteenlijm gebruiken. Ook het voegmateriaal dient zuurarm te zijn.

Daarnaast is het mogelijk om, bij een juiste verwerking, deze tegels ook buiten te verwerken.

Formaten:
  • 40 x 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: