The Old Grey Authentieke grijze plavuizen met warme grijstinten

The Old Grey is een sfeervolle plavuis met een authentiek en sober karakter.

Alles aan de The Old Grey ademt authenticiteit. Het formaat, de grijstinten, de afwerking … alles. In The Old Grey worden 2 kleuren grijs geselecteerd. In de basis is er gekozen voor een lichte grijze kalksteen. Maar om nuances in de vloer aan te brengen is er een donkerdere grijze kalksteen doorheen gemixt. Dit zorgt voor een fraai en speels karakter.

De afwerking van The Old Grey komt tot stand door de tegels eerst te trommelen en vervolgens te borstelen. Omdat de tegels ruw geborsteld worden heeft de The Old Grey een prachtige oppervlaktestructuur die oogt alsof de tegels al minstens 100 jaar oud zijn.

Naast mooi is The Old Grey vooral een leefvloer. Deze vloer vraagt weinig onderhoud. Kleine gebruikerssporen zijn haast niet zichtbaar. En deze vloer is na een behandeling met wat dallenwas weinig gevoelig voor vlekken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

The Old Grey is een sfeervolle plavuis met een authentiek en sober karakter. Alles aan de The Old Grey ademt authenticiteit. Het formaat, de grijstinten, de afwerking … alles. In The Old Grey worden 2 kleuren grijs geselecteerd. In de basis is er gekozen voor een lichte grijze kalksteen. Maar om nua
Onderhoud en verwerking:

Deze authentiek plavuizen vragen weinig onderhoud. Wanneer ze eenmalig behandeld zijn met een dallenwas, is een dopje van deze was door uw dweilwater alles wat u nodig heeft om uw vloer in topconditie te houden.

In natte ruimtes zoals de badkamer adviseren wij u The Old Grey eerst met een impregneer te behandelen. Deze impregneer voorkomt indringen van vocht in de steen.

The Old Grey is een kalksteen. Deze plavuizen dienen dan ook verwerkt te worden in een zuurvrije natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 30x30x2 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: