Door het gezandstraalde en geborstelde oppervlak is de Titanio Satinato een mooie stoere vloer die thuis past in ieder interieur.

Deze gevlamde & geborstelde leisteen uit India draagt de naam Titanio. De Titanio tegel is door haar kenmerkende structuur een erg populaire leisteen geworden. De licht-grijze vlammen geven de tegel een stoerder uiterlijk dan u gewend bent van Indiase leisteen. De Titanio Satinato is eerst gevlamd, waarna de tegel is geborsteld. Daardoor heeft deze tegel zo’n bijzonder oppervlak.

De Titanio Satinato wordt met strakke kanten en zonder facet geleverd. We raden u daarom aan om de tegel te verwerken met een nauwe voeg. Dit zal het totaalplaatje zeker ten goede komen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Titanio Satinato kan op verschillende manieren behandeld worden. De juiste keuze qua beschermmiddelen kan echter het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Titanio Satinato wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van deze prachtige leisteen.

De Titanio Satinato dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60x60x1,2 cm.
  • Banen vrije lengte 50 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: