TOP SELECTIE

Vietnamees Hardsteen Verouderd

Van den Heuvel & Van Duuren heeft een groot assortiment verouderde vloeren. Onder deze verouderde vloeren zitten ook verschillende Vietnamees hardsteen vloeren.

Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald

De Vietnamese Hardsteen Licht Gestraald krijgt door het trommelen en stralen een uniek verouderd karakter.

Vietnamees Hardsteen “Rustiek Verouderd”

De Vietnamees Hardsteen Rustiek Verouderd is de ideale oplossing voor wie een stoere vloer zoekt. De tegels worden met de hand geschuurd.

Vietnamees Hardsteen “Soft Finish”

De Vietnamees Hardsteen Soft Finish wordt gezoet en getrommeld, waardoor hij wat donkerder is. Ideaal voor in een landelijke inrichting.

Wanneer Vietnamees hardsteen verouderd wordt, heeft deze natuursteen veel gelijkenissen met Belgisch hardsteen. Uiteraard zijn er wel verschillen in structuur en kleur, maar wanneer het oppervlak van de steen verouderd is zien we hier een stuk minder van terug. Verouderde Vietnamese hardsteen is in veel gevallen wel betaalbaarder dan Belgisch hardsteen. Dit heeft vooral met het land van herkomst te maken. Een tegel uit België is simpelweg duurder dan een tegel uit Vietnam. De reden hiervoor zijn de arbeidskosten. Dit heeft verder weinig met kwaliteit te maken.

Vietnamees hardsteen kan op verschillende manieren verouderd worden. Zo zijn er handmatig verouderde tegels, maar ook machinaal getrommelde tegels. En iedere afwerking heeft uiteraard zijn eigen karakteristieke uitstraling.

Onze Best Verkochte Verouderde Vietnamese Hardsteen

Vietnamese Hardsteen “Licht Gestraald”

Deze prachtige getrommelde en licht gestraalde Vietnamese hardsteen is uniek in Nederland! Deze Vietnamese Hardsteen “Licht Gestraald” wordt namelijk exclusief voor Van den Heuvel & van Duuren Gemaakt.

Door deze Vietnamese Hardsteen te trommelen en te stralen krijgen deze tegels een uniek verouderd karakter. De tegel oogt rustig, is licht van kleur en zeer fijn in het onderhoud. Onze absolute nummer 1 in de catagorie verouderde Vietnamese hardsteen.

Vietnamees Hardsteen “Rustiek Verouderd”

Voor wie een stoere vloer zoekt is de Vietnamees Hardsteen Rustiek Verouderd wellicht een goede optie. Deze tegels worden met de hand geschuurd en getrommeld. Dit geeft deze verouderde Vietnamese hardsteen een zeer doorleefd karakter.

Een groot voordeel aan deze vloer is het geschuurde oppervlak. Kleine krasjes en gebruikerssporen zijn namelijk haast niet zichtbaar op deze vloer. Hierdoor is de steen zeer gemakkelijk in het onderhoud.

Vietnamees Hardsteen “Soft Finish”

Deze Vietnamees hardsteen tegels worden gezoet en getrommeld en zijn hierdoor wat donkerder van kleur. Wanneer je Vietnamees hardsteen op deze manier veroudert, ontstaat er een mooi oppervlak waarbij de structuur en fossielen van de steen meer in beeld blijven.

Deze verouderde Vietnamese hardsteen doet het zeer goed in landelijke inrichtingen. Zoals bij een Belgisch Hardsteen vloer, is dit een vloer waarop geleefd mag worden. Juist dan krijgt hij nog meer karakter en uitstraling.

Het Onderhoud van een Verouderde Vietnamees Hardsteen

Doorgaans laten verouderde Vietnamese hardsteen vloeren zich gemakkelijk onderhouden door ze maandelijks te dweilen met een voedende Boenzeep. Maar er zijn natuurlijk altijd situaties waar meer bescherming gewenst is. Denk hierbij aan badkamers of keukens.

Afhankelijk van uw situatie geven wij u uiteraard graag een onderhoudsadvies op maat.

Verwerken van Verouderde Vietnamees Hardsteen

Voor het verwerken van een Verouderde Vietnamees Hardsteen is het raadzaam om iemand in te schakelen met ervaring op dit gebied. Zeker bij Vietnamese hardsteen is er vaak sprake van maat en dikte verschillen in de tegels. Een natuursteenverwerker weet precies hoe hij hier mee om moet gaan. Ook is het belangrijk dat er zuurvrije lijm en voegmaterialen gebruikt worden. Vietnamees hardsteen is namelijk een kalksteen en reageert op zuren.

Van den Heuvel & Van Duuren adviseert daarom altijd gebruik te maken van de door ons voorgeschreven lijm en voegmaterialen en de vloer te laten verwerken door het TegelzettersGilde. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring met het verwerken van natuursteen. Zo weet u zeker dat u straks zorgeloos van uw vloer kunt genieten.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE
NATUURSTEEN VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Boudewijn

Toen de familie Boudewijn de Vietnamees Hardsteen Rustiek Verouderd bij ons zag, waren ze meteen verkocht.

Fam. Vergeer

In de zoektocht naar een hardstenen vloer voor onder andere in de keuken, viel het oog van de familie Vergeer op de Vietnamees Hardsteen Soft Finish.

Dhr. Meijer

Dhr. Meijer koos na een bezoek aan onze showroom voor de mooie verouderde Vietnamese Hardsteen Soft Finish voor zijn boerderij.