De Viscount White is een prachtige wit/grijs gepolijste graniet.

De Viscount White Gepolijst is een mooie grijs/witte graniet tegel. Het gepolijste oppervlak laat de structuur van de steen goed naar buiten komen. De kleursamenstelling geeft de tegel een chique maar toch natuurlijke uitstraling. Graniet is een van de meest harde en dichte steensoorten. Daardoor kan het op veel verschillende plaatsen toegepast worden en behoeft het weinig onderhoud.

De Viscount White Gepolijst wordt geleverd met strak gezaagde zijkanten en zonder facet. Daardoor is het mogelijk om de tegel erg strak te verwerken. Dankzij zijn kleuren en het gepolijste oppervlak kan de tegel met veel stijlen worden gecombineerd. Deze tegel kan dan ook in veel verschillende interieur-settings gebruikt worden.

Onderhoud:

De Viscount White Gepolijst kan op veel verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De manier waarop u dit het beste kan doen hangt af van de plaats waar het graniet verwerkt moet worden. Een graniet die in een natte ruimte wordt verwerkt wordt anders behandeld dan een graniet in een woonkamer.

Laat ons daarom weten waar u de Viscount White Gepolijst toe wilt gaan passen. Wij zorgen vervolgens voor een passend onderhoudsadvies.

Verwerking:

De Viscount White Gepolijst kan het beste worden verwerkt in een zuurarme flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: