De Indigo Historic is een prachtige Indiase kalksteen / leisteen. De groene en paarse kleurtinten zijn prachtig en zeer zeldzaam in natuursteen.

De Indigo Historic is een mooie leisteen met een prachtig, met-de-hand-bewerkt en geborsteld oppervlak. Deze bijzondere steen uit India bezit prachtige groene en paarse kleurtinten. Deze kleuren zijn erg zeldzaam in natuursteen. De tegels worden robuust met de hand verouderd en vervolgens geborsteld. Dit geeft deze Indigo Historic een unieke authentieke en landelijke uitstraling. Een prachtige kalksteen / leisteen die naast zijn prachtige uitstraling ook nog eens veel pluspunten heeft in het leefgemak en onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Indigo Historic is een prachtige Indiase kalksteen / leisteen. De groene en paarse kleurtinten zijn prachtig en zeer zeldzaam in natuursteen. De Indigo Historic is een mooie leisteen met een prachtig, met-de-hand-bewerkt en geborsteld oppervlak. Deze bijzondere steen uit India bezit prachtige gro

Onderhoud en verwerking:

De Indigo Historic is werkelijk kei hard en hierdoor minder krasgevoelig dan vele andere stenen. Doordat de tegel eerst met de hand is bewerkt en geborsteld, is deze leisteen al een stuk onderhoudsvriendelijker. Echter raden we onze klanten aan om altijd goed te reinigen, beschermen en onderhouden. Op deze manier blijft de Indigo het langst mooi en kunt u er dus het langst van genieten.

Deze Indiase leisteen wordt geleverd op banen van 56 cm. breed en heeft een dikte van 2 cm. U kunt deze kalkhoudende leisteen het beste verwerking in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Indien u twijfelt over het verwerken kunt u ons altijd om advies vragen. We helpen u uiteraard graag.

De Indigo Historic is, mits goed verwerkt, ook geschikt voor buiten.

Formaten:
  • Banen 56 cm breed. Wisselende lengte. 2 cm dikte.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: