Natuurgetrouwe imitatie van Europees eikenhout

Keramisch Parket | Natural Oak | Visgraat

Keramisch Parket Natural Oak

Jarenlang hebben we gezocht naar een keramisch parket welke bijna niet van een echte eikenhouten vloer te onderscheiden is. Onze ‘Natural Oak’ wordt door al onze klanten en architecten beschreven als de meest natuurgetrouwe imitatie van de Europese eikenhoutsoort in een subtiel, mooi formaat. Door middel van de nieuwste 3D-printers vanuit Italië en de klei fase tijdens het productieproces zijn ook de hout- en nerfstructuren duidelijk aanwezig. 

Naast de uitstraling, is het gemak in onderhoud van deze tegel een belangrijk element. Het keramisch parket is kras ongevoelig en volledig bestand tegen vlekken. Hierdoor is de ‘Natural Oak’ overal toepasbaar, van woonkamer tot badkamer. Zowel voor landelijk, als een moderne interieurstijl, mede doordat deze in banen verwerkt kan worden maar ook in een visgraat verband. Door de bruin gemêleerde kleuren gemixt met grijzige kleurschakeringen zorgt dit parket qua kleur, naast zijn warme tint, ook voor een makkelijk te combineren materiaal.

Onderhoud en verwerking:

Deze Keramische tegel heeft als eigenschap dat het vloeistoffen en vuil niet absortbeerd.

Keramisch Parket ‘Natural Oak’ vraagt nagenoeg geen onderhoud. Maar mocht u de vloer jaarlijks eens goed willen reinigen dan kan dit met de Moeller HMK R157 Intensieve Tegelreiniger. Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud kunt u gewoon met water of een beetje allesreiniger dweilen.

Voor het verwerken van de Keramisch Parket Canadian Oak adviseren wij een hoog flexibele poederlijm en een grijze flexibele voeg. Dit zorgt voor een kwalitatieve verwerking en een natuurlijke uitstraling. Naast deze lijm en voeg materialen adviseren wij het gebruik van een Tile Level System. Dit systeem zorgt voor een extra vlakke verwerking.

Formaten:

  • 80 x 20 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, Keuken, Toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Keramisch Parket Natural Oak

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Keramisch Parket | Natural Oak | Visgraat 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: