Een prachtige zwart / grijze Basalt met een rustige structuur.

Ming basalt | Gezoet

Bent u op zoek naar een zwart/grijze basalt vloer met een gezoet oppervlak? De Ming Basalt is dan de perfecte tegel voor u.

Mede doordat de tegel recht en strak gezaagde kanten heeft past het perfect bij diverse inrichtingen.

De Ming Basalt is een zwart/grijze basalt vloer met een gezoet oppervlak. Basalt wordt gemaakt door de stolling van lava en bevat weinig grote kristallen, doordat het met hele hoge snelheid gestold is. Dit zorgt ervoor dat deze tegels een hoge dichtheid hebben, wat zeker ook positief is voor het onderhoud wat de vloer vergt.

Basalt is overigens een steensoort die je vaker ziet dan je denkt. Zo zijn de zwarte 6-hoekige stenen die worden gebruikt bij dijken/bestrating ook basalt.

Wanneer u op zoek bent naar een tegel die niet teveel onderhoud vergt en niet heel kwetsbaar is, dan is de Ming Basalt uitermate geschikt.

De Ming Basalt wordt verder geleverd met strak en rechte zijkanten zonder facet, waardoor de tegel er prachtig uit zal zien als deze strak verwerkt wordt en er een kleine voeg gebruikt wordt. De Ming Basalt is een ideale vloer om in moderne of klassieke interieurs te verwerken.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Om uw Ming Basalt vloer te onderhouden is niet ontzettend veel werk nodig. Deze tegels hebben een dichte structuur en een hoge hardheid, wat ervoor zorgt dat het fijn is in gebruik en onderhoud.

Hoewel deze vloer vrij simpel te onderhouden is, moeten natuurlijk wel de juiste onderhoudsproducten gebruikt worden voor het beschermen, onderhouden en reinigen van de vloer. Indien u vragen heeft of een passend onderhoudsadvies nodig heeft, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

De Ming Basalt tegels moeten natuurlijk op de juiste manier verwerkt worden met de juiste lijm- en voegmaterialen. Wij raden voor het verwerken van deze vloer altijd een sneldrogende, flexibele, zuur arme natuursteenlijm aan.

Daarnaast is het wellicht voor u ook handig om te weten dat de Ming Basalt tegels ook prima geschikt zijn om buiten te verwerken.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,3 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Ming Basalt Gezoet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Ming basalt | Gezoet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: