Deze Basalt kenmerkt zich door zijn groen/grijze kleur.

Serena Orientale | Gezoet

Bent u op zoek naar een basalt vloer dat voor een heerlijke warme sfeer in uw huis zorgt?

Deze Serena Orientale heeft een gezoete afwerking waardoor deze Basalt een chique uitstraling heeft.

Daarnaast staan deze Serena Orientale basalt tegels schitterend bij allerlei verschillende interieurs.

De Serena Orientale gezoet is een basalt met een groen/grijze kleur. Deze basalt tegels zijn ontzettend fijn om op te leven, doordat de hardheid van deze tegel erg hoog is en de structuur erg dicht. Waarom het dan zo fijn is om op deze tegel te leven? De dichte structuur zorgt er al meteen voor dat deze tegel weinig tot geen vocht opneemt en dit is natuurlijk ontzettend fijn.

Wanneer u vloerverwarming in uw woning wilt is dit ook geen enkel probleem en is de Serena Orientale Gezoet juist een ideale combinatie, deze tegel houdt namelijk de warmte lang vast.

U vraagt zich misschien af of deze tegel met een bijna groenige kleur wel goed te combineren is met uw inrichting, maar het zal u verbazen met hoeveel verschillende soorten inrichtingen deze prachtige tegel te combineren is. Daarnaast wordt deze tegel geleverd met rechte kanten zonder facet, waardoor een smalle steengrijze voeg er zeer fraai uitziet.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Basalt vloeren zijn over het algemeen vrij gemakkelijk te onderhouden en zo is het ook bij de Serena Orientale Gezoet. Dit komt omdat basalt ontstaat door de stolling van lava en de tegel hierdoor meestal een hele hoge dichtheid heeft. De hoge dichtheid zorgt ervoor dat de vloer eenvoudig te onderhouden is, maar u heeft uiteraard wel de juiste producten nodig.

Mocht u vragen hebben over hoe u uw vloer op de juiste manier kunt onderhouden, dan kunt u ons altijd om advies vragen. Wij staan voor u klaar en helpen u graag.

Om de Serena Orientale Gezoet op de juiste manier te verwerken kunt u het best flexibele, zuur arme, sneldrogende natuursteen lijm gebruiken. Daarnaast raden wij u aan om een fijne korrel te gebruiken voor het voegen.

Heeft u vragen over de juiste lijm- en voegmaterialen? U kunt ons altijd om advies vragen.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm
  • 80×80 cm. Dikte 2 cm
  • 100×50 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Serena Orientale Gezoet Piano

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Serena Orientale | Gezoet 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: